Etsimme järjestöasiantuntijaa tiedontuotantoon ja yhteistyön rakentamiseen Lapin hyvinvointialueen kanssa

6.6.2024

Kiinnostaahan sinua tieto sekä järjestöjen ja hyvinvointialueen keskinäinen yhteistyö? Kaipaatko uutta näkökulmaa työhösi? Loistavaa, olet etsimämme henkilö!

Lapin hyvinvointialue myönsi kumppanuusavustusta neljän kuukauden työpanokseen. Järjestöasiantuntijan tehtävänä on yhteistyössä hyvinvointialueen kanssa määritellä kerättävän järjestötiedon sisältö ja indikaattorit, jotta saamme pitkän aikavälin vertailutietoa lappilaisten hyvinvoinnista ja sen tuen tarpeista. Pääset myös työstämään ja vahvistamaan yhteistyörakenteita. Työ on siis loistava näköalapaikka järjestöjen ja hyvinvointialueen yhteistyöhön.

Työnantajanasi on Lapin sosiaali- ja terveysturvayhdistys, toimipaikkana Kansankadun toimisto. Osittainen etätyö on mahdollista. Sinulla on vahva tuki työhösi yhdistyksen toisilta työntekijöiltä ja esihenkilöltäsi eli yhdistyksen toiminnanjohtajalta. Tehtävä alkaa 2.9.2024 ja kestää rahoituksen takia 31.12.2024 saakka. Työsuhteessa on käytössä sosiaalialan järjestöjen TES, joka määrittelee myös palkkausta. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan.

Edellytämme:

o    Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa

o    Sosiaali- ja terveysalan tuntemusta

o    Ajokorttia

o    Valmiutta ilta- ja viikonlopputyöskentelyyn ja matkustamiseen

Arvostamme:

o    Järjestökokemusta

o    Digitaitoja

o    Verkosto-osaamista

o    Innovatiivista työotetta

o    kiinnostusta tietoon ja sen moninaiseen käsittelyyn ja hyödyntämiseen

Tarjoamme Sinulle:

o    Monipuolisen ja innostavan työympäristön

o    Mahdollisuuden kehittämistoimintaan

o    Laajan järjestökentän osaamisen tuen

o    Työterveyshuollon ja kulttuuri- ja liikuntaseteleitä

 

Hakemukset ja CV, joita ei palauteta, tulee toimittaa 24.6.2024 klo 12.00 mennessä sähköpostilla: arja.kilpelainen@lapinsotu.fi. Huomaathan, että sähköposti ei ole suojattu. Lisätietoja saat Arjalta, puh. 040 040 3659 varmimmin seuraavina aikoina: ma 10.6. klo 12–14, ke 12.6. klo 8–10 ja ti 18.6. klo 12–16. Haastatteluun kutsutaan ja haastattelut järjestetään viikoilla 30-31.