Avoin työpaikka: järjestöassistentti

18.3.2024

Haemme yhdistykseemme järjestöassistenttia STEA:n Paikka auki -avustusohjelman rahoituksella. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omia työelämävalmiuksiasi ja vahvistaa osaamistasi.

STEA:n Paikka auki -avustusohjelman mukaisesti sinun tulee olla alle 30-vuotias, et ole työelämässä tai tutkintoon johtavassa koulutuksessa tai osatyökykyinen (jolloin voit olla yli 30-vuotias). Lisätietoa Paikka-auki -avustusohjelman kriteereistä: https://www.paikka-auki.fi/haluatko-paikka-auki-tyontekijaksi/

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omia työelämävalmiuksiasi ja vahvistaa osaamistasi.

Tehtäviisi kuuluu mm. monipuolisia toimistotöitä, asiakaspalvelua, viestintää (nettisivujen päivitys, some), koulutusten, tapahtumien järjestämiseen liittyviä tehtäviä sekä muita yhdistyksen yleishyödyllisiä tehtäviä.

Odotamme sinulta kiinnostusta Lapin sosiaali- ja terveysturvayhdistyksen toimintaan, vuorovaikutustaitoja, valmiutta välillä ilta- ja viikonlopputyöskentelyyn sekä intoa uuden oppimiseen, mutta tärkeintä on kuitenkin soveltuvuus joustavuutta vaativaan järjestötyöhön. Tehtävät täsmentyvät osaamisesi ja vahvuuksiesi mukaan.

Työ on kokopäivätyötä (37,5 h/vk) tai sovittavissa. Työ alkaa huhtikuussa tai sopimuksen mukaan ja kestää 12 kk. Työhön valitulla on 4 kk koeaika. Palkkaus sosiaalialan järjestöjä koskevan tes:n mukainen.

Jätä vapaamuotoinen hakemus ja CV viimeistään 01.04.2024 klo 16:00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen arja.kilpelainen@lapinsotu.fi. Huomaathan, että sähköposti ei ole suojattu.

Lisätietoja antaa Riitta Ollila, riitta.ollila@lapinsotu.fi tai p. 040 198 2203