Lähellä.fi-kampanjan teema joulukuussa 2023: Yhdessä lähellä -järjestöt yksinäisyyttä vastaan

12.12.2023

Joulukuun Lähellä.fi-kampanjan teemana on yhdessä lähellä – järjestöt yksinäisyyttä vastaan. Joulun ja muiden juhlapyhien aikaan yksinäisyyden kokemus usein korostuu, sillä juhlapäivien ympärille on rakentunut vahva yhteisöllisyyden ja perheen merkitys. Yksinäisyys voi johtua esimerkiksi elämänmuutoksista, kuten muutosta, työpaikan vaihdosta, erosta tai läheisen menettämisestä.

Yksinäisyyttä voi kokea kuka tahansa, ja tänä vuonna Suomessa yksinäisyyttä koki 61 prosenttia ainakin joskus (Yksinäisyysbarometri 2023, SPR).  Järjestöt huolehtivat siitä, että kukaan ei jäisi yksin - ne tarjoavat erilaisia kohtaamispaikkoja, ryhmiä ja tapahtumia, joissa ihmiset voivat löytää toistensa luo ja tulla kohdatuksi.

Lähellä.fi-palvelun joulukuun kampanja tuo näitä järjestöjen tarjoamia mahdollisuuksia ihmisten tietoon. Kampanjan kesto: 1.12.2023 – 31.12.2023. 

Lähellä.fi toteuttaa kampanjan aikana maksullista digimainontaa, ja palvelu tuodaan näkyville myös mahdollisuuksien mukaan kuntien ja hyvinvointialueiden asiakaspisteisiin. Saatavana on siis mukavasti maksutonta näkyvyyttä järjestösi tarjoamalle toiminnalle!

Osallistu kampanjaan näin:

Nyt on hyvä hetki varmistaa, että teidän järjestönne tarjoama yksinäisyyttä vähentävä toiminta löytyy Lähellä.fi-palvelusta.

Rekisteröidy palveluun täällä: https://www.lahella.fi/forms/create-group

Ilmoita toiminnasta täällä: https://hallinta.lahella.fi/login

Katso vinkkejä toimintailmoituksen tekstin laatimiseen Hyte ry:n nettisivuilta: Herätä huomio ja innosta! Viisi vinkkiä järjestön toimintailmoituksen laatimiseen

Haluatko lisätietoa lähellä.fi-verkkopalvelusta?

Tilaa Lähellä.fi-uutiskirje: https://share-eu1.hsforms.com/11oLMN-LBTymQa0zcf6edEwfgjn6

Tulevat Lähellä.fi-infot: https://www.lahella.fi/infot-ja-koulutukset