Tule meille töihin järjestöassistentiksi!

27.6.2024

Järjestöassistenttimme löysi itselleen urapolun jota lähteä seuraamaan, joten haemme yhdistykseemme nyt uutta järjestöassistenttia STEA:n Paikka auki -avustusohjelman rahoituksella. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omia työelämävalmiuksiasi ja vahvistaa osaamistasi.

STEA:n Paikka auki -avustusohjelman mukaisesti sinun tulee olla alle 30-vuotias, et ole työelämässä tai tutkintoon johtavassa koulutuksessa tai osatyökykyinen (jolloin voit olla yli 30-vuotias). Lisätietoa Paikka-auki -avustusohjelman kriteereistä: https://www.paikka-auki.fi/haluatko-paikka-auki-tyontekijaksi/

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omia työelämävalmiuksiasi ja vahvistaa osaamistasi.

Tehtäviisi kuuluu mm. monipuolisia toimistotöitä, asiakaspalvelua, viestintää (nettisivujen päivitys, some), koulutusten, tapahtumien järjestämiseen liittyviä tehtäviä sekä muita yhdistyksen yleishyödyllisiä tehtäviä.

Odotamme sinulta kiinnostusta Lapin sosiaali- ja terveysturvayhdistyksen toimintaan, vuorovaikutustaitoja, valmiutta välillä ilta- ja viikonlopputyöskentelyyn sekä intoa uuden oppimiseen, mutta tärkeintä on kuitenkin soveltuvuus joustavuutta vaativaan järjestötyöhön. Tehtävät täsmentyvät osaamisesi ja vahvuuksiesi mukaan.

Työ on kokopäivätyötä (37,5 h/vk) tai sovittavissa. Työ alkaa elokuussa tai sopimuksen mukaan ja kestää noin 9 kk. Työhön valitulla on 4 kk koeaika. Palkkaus sosiaalialan järjestöjä koskevan tes:n mukainen.

Jätä vapaamuotoinen hakemus ja CV viimeistään 29.7.2024 klo 12:00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen arja.kilpelainen@lapinsotu.fi. Lisätietoja saat Arjalta, puh. 040 040 3659 varmimmin seuraavina aikoina: pe 5.7., 12.7. ja 19.7. klo 10-12. Haastatteluun kutsutaan ja haastattelut järjestetään viikolla 33.

Huomaathan, että sähköposti ei ole suojattu.